> HISTÒRIC

22 JUN.
SASHA PROSUZHYKH SOTS CAMPIÓ GIRONÍ ALEVÍ

El jugador aleví numero 1 del Club Tennis Lloret es va alçar amb el títol de sots-campió gironí aleví individual a les pistes del Torremirona Sport i Spa, aquest  campionat regit per la Federació Catalana de Tennis i la Delegació Gironina de Tennis té com a objectiu saber qui és el campió de la provincia de Girona d’aquesta categoria.
El jugador deTennismaster sortia com a segon cap de sèrie en un dels quadres amb mes afluència d’apuntats dels últims anys ( 64 jugadors fase previa i 64 fase final ) el Sasha tot i ser cap de sèrie va necessitar guanyar 5 partits abans d’arribar a la gran final, entre ells es va haver de desfer de l´actual campio provincial benjamí Miquel Pérez, a la gran final el Sasha va perdre en un bon partit amb el màxin favorit de la competició el jugador del Farners Marc Roura. La final va comptar amb la presència del President de la Delegació Provincial Jordi Ibáñez.

Felicitats Sasha i a tots els entrenadors de l´Escola de Lloret i Malgrat!!!!!!!