> HISTÒRIC

19 MAR.
EL LLORET "A" ALEVÍ CAMPIÓ DE LA LLIGA DE LA COSTA

L´equip del Club Tennis Lloret A s´havia classificat segon de grup  a la fase regular del campionat, classificant-se aixi per la disputa de semifinals davant del primer del grup B que en aquest cas va ser l´equip del Club Tennis Lloret B .

Ja a les semifinals es van enfrontar els dos equips alevins del Lloret buscant un lloc a la gran final cosa que va caure al costat del equip a es va imposar al equip B per 4 a 1

A la gran final l´esperava el que ha sigue l´equip revelacio de la LLiga de la Costa d´enguany el Club Tennis Arbúcies que s´havia classificat primer de grup i havia guanyat per un contundent 4 a 0 al poderos c.T Canet 1971, el nostre equip va donar la gran sorpresa i es va desfer a la gran final jugada a casa del Arbucies per 3 a 2

Equip; Adria Olivas, arnau Sampietro, Alex babio, Andreu Carbonell, Sergi Thos, Mario Sanchez i Josep Alejo
Capitans: Albert Thos i Joni Garrido